JUP

E-SDS разширител за HDMI Techly 028184-6-6-18, черен #267

Цена на едро:
181.49 лв
226.86 лв
В Наличност

Този HDMI разширител 1x2 сплитер разширява 1 HDMI източник към 2 HDMI чрез един кабел CAT6 / 6a / 7 до 40 м. Най-високата разделителна способност, която се поддържа, е 1920 × 1080 @ 60Hz и поддържа IR passback, преминава EDID. Необходим е само един адаптер за захранване, приемникът се захранва от предавателя чрез CAT6 кабел. Идеално решение за изложба HDMI, видеоконференция и шоу център, и др.

Технически параметри:  Поддържа 480i / 480p / 720p / 1080i / 1080p. Аудио формат: цифрови стерео 7.1-канални, PCM, DTS Поддържа 20 ~ 60Hz IR връщане. Качествените CAT6 / 7 кабели са от съществено значение за осигуряването на качествено съдържание.
HDMI Extender с инфраред кабели - Можете да контролирате HDMI изходното устройство в края на приемника с включените инфраред кабели.
Поддържайте захранването от предавателя към приемника през етернет кабел, само един адаптер за трансмитер, който е необходим за нормална работа. Вградената опция за резолюция EDID позволява да се  изпраща видео сигнал, който автоматично се поддържа от монитора.
Лесна инсталация - Не се изискват драйвери. Повърхностно монтиращият се метален корпус позволява лесно поставяне и осигурява трайност и минимизира шумовите смущения в EMI / RFI.

доставка
Взимане от място - безплатна
Доставка до адрес или офис – извършва се от куриерска фирма Спиди.
Доставки до офис на други куриери не се извършват.
Връщане
Съгласно договора за дистанционна продажба продуктът е обект на връщане при ненарушен търговски вид от страна на Купувача без обективна причина за рекламация в срок от 14 дни, като транспортните разходи са отговорност на Купувача. Възстановяването на заплатената сума ще се извършва по банков път , в най кратки срокове, без излишно забавяне и не по късно от 14 дни след връщане на продукта.

Важно:

Ако продуктът има технически проблем - Моля, свържете се с нас по имейл: office@jup.bg или тел. 0885-988-988 и следвайте стъпките описани в раздел Рекламации.

Ако сте получили Продукт, който не съответства на описанието, или сте получили грешен продукт, Моля, свържете се с нас по имейл: office@jup.bg или тел. 0885-988-988.

Ако сте получили функциониращ продукт, отговарящ на описанието, но желаете да се възползвате от правото си да го върнете в рамките на (14) Дни, Моля, следвайте стъпките по-долу.Влезте в акаунта си - Моите поръчки - изберете Поръчка за връщане - можете да върнете цялата или част от поръчката си, попълнете формуляр за връщане. Представител на Jup ще се свърже с Вас.

Или изпратете следните данни на имейл office@jup.bg:

- номер на поръчка- дата на получаване на продукта

- имена на клиент- телефон за връзка

- тип и номер на платежния документ (касова бележка, фактура, разписка от куриер за пощенски паричен превод)

- При желание от ваша страна, можете да посочите причина за връщане

След изпращането на данните, представител на Jup ще се свърже с Вас.

Адрес за връщане:

JUP.BG, София 1113, ул Георги Бакалов 1, офис 2, тел: 0885 988 988

Пратката трябва да съдържа - продукта в оригинална ненарушена опаковка, касова бележка и номер на поръчката.

Транспортните разходи са отговорност на Купувача.

Подобни продукти

виж всички