JUP

Фигурки My Little Pony Скуши Поп Squishy Pops Charm pack, 80120 #612

Цена на едро:
10.94 лв
13.67 лв
В Наличност
СкуишиПоп-Squishy Pops - My Little Pony Charm Pack. Включва 1 Squishy pop капсул(1 Squishy pop или 2 талисманче), 1 метална гривна, 1 PVC фигурка My Little Pony. фигурка My little Pony може да е различава от снимката. Squishy Pop My Little Pony- Поп анд скуиш, поп-поп анд скуиш. Ние сме малките и меки понита- Поп и Скуиш, поп-поп енд скуиш , Лепим се навсякъде и правим – поп-поп-поп И сме малки и сме фини и сме супер, супер меки – Скуиш, Скуиш, поп анд скуиш. Дааааа , Сега и с много модни аксесоари, ни носи винаги с теб. Скуиш анд поп, лепящите се, пукащи, меки понита с гривна и модни аксесоари. А имаш и небесна пързалка с асансьор и диспелей зона, за твоите Поп анд Скуиш. само с My Little Pony. https://www.youtube.com/watch?v=lrAosO6bHXg
доставка
Взимане от място - безплатна
Доставка до адрес или офис – извършва се от куриерска фирма Спиди.
Доставки до офис на други куриери не се извършват.
Връщане
Съгласно договора за дистанционна продажба продуктът е обект на връщане при ненарушен търговски вид от страна на Купувача без обективна причина за рекламация в срок от 14 дни, като транспортните разходи са отговорност на Купувача. Възстановяването на заплатената сума ще се извършва по банков път , в най кратки срокове, без излишно забавяне и не по късно от 14 дни след връщане на продукта.

Важно:

Ако продуктът има технически проблем - Моля, свържете се с нас по имейл: office@jup.bg или тел. 0885-988-988 и следвайте стъпките описани в раздел Рекламации.

Ако сте получили Продукт, който не съответства на описанието, или сте получили грешен продукт, Моля, свържете се с нас по имейл: office@jup.bg или тел. 0885-988-988.

Ако сте получили функциониращ продукт, отговарящ на описанието, но желаете да се възползвате от правото си да го върнете в рамките на (14) Дни, Моля, следвайте стъпките по-долу.Влезте в акаунта си - Моите поръчки - изберете Поръчка за връщане - можете да върнете цялата или част от поръчката си, попълнете формуляр за връщане. Представител на Jup ще се свърже с Вас.

Или изпратете следните данни на имейл office@jup.bg:

- номер на поръчка- дата на получаване на продукта

- имена на клиент- телефон за връзка

- тип и номер на платежния документ (касова бележка, фактура, разписка от куриер за пощенски паричен превод)

- При желание от ваша страна, можете да посочите причина за връщане

След изпращането на данните, представител на Jup ще се свърже с Вас.

Адрес за връщане:

JUP.BG, София 1113, ул Георги Бакалов 1, офис 2, тел: 0885 988 988

Пратката трябва да съдържа - продукта в оригинална ненарушена опаковка, касова бележка и номер на поръчката.

Транспортните разходи са отговорност на Купувача.

Подобни продукти

виж всички