JUP

Фигурки Sparkleez Tiny Спарклиз-БлестящМеталик-Garden, 40413. #405

8.00 лв
В Наличност

Sparkleez Tiny Спарклиз-БлестящМеталик-Garden, 40413. Кажи здравей на сребърните блестящи феи – Спарклийз, oживи техния ледено-блестящ свят с въображение и цвят, изполвай специалните маркери, за да превърнеш феите спарклийз от сребърни ледени принцеси. в уаууу – живо-изкрящи. металически-блестящи феи. Розово, златно и зелено, всичко вече е оживено. червено, синьо и лилаво и сякаш всичко е запяло. Изфантазирай леден замък, дървото на мечтите или щанда за сладкиши, можеш да роменяш дизайна толкова много пъти. изтрий и рисувай, пак и пак. Феите Спарклийз и техните приятели, надникни в тяхния ледено-блестящ свят. Размер: 21.5*16*4.5, 3 металик фигурки, 3 цветни маркери 1 изтриващ маркер. https://youtu.be/psvrpBLMnsw

доставка
Взимане от място - безплатна
Доставка до адрес или офис – извършва се от куриерска фирма Спиди.
Доставки до офис на други куриери не се извършват.
Връщане
Съгласно договора за дистанционна продажба продуктът е обект на връщане при ненарушен търговски вид от страна на Купувача без обективна причина за рекламация в срок от 14 дни, като транспортните разходи са отговорност на Купувача. Възстановяването на заплатената сума ще се извършва по банков път , в най кратки срокове, без излишно забавяне и не по късно от 14 дни след връщане на продукта.

Важно:

Ако продуктът има технически проблем - Моля, свържете се с нас по имейл: office@jup.bg или тел. 0885-988-988 и следвайте стъпките описани в раздел Рекламации.

Ако сте получили Продукт, който не съответства на описанието, или сте получили грешен продукт, Моля, свържете се с нас по имейл: office@jup.bg или тел. 0885-988-988.

Ако сте получили функциониращ продукт, отговарящ на описанието, но желаете да се възползвате от правото си да го върнете в рамките на (14) Дни, Моля, следвайте стъпките по-долу.Влезте в акаунта си - Моите поръчки - изберете Поръчка за връщане - можете да върнете цялата или част от поръчката си, попълнете формуляр за връщане. Представител на Jup ще се свърже с Вас.

Или изпратете следните данни на имейл office@jup.bg:

- номер на поръчка- дата на получаване на продукта

- имена на клиент- телефон за връзка

- тип и номер на платежния документ (касова бележка, фактура, разписка от куриер за пощенски паричен превод)

- При желание от ваша страна, можете да посочите причина за връщане

След изпращането на данните, представител на Jup ще се свърже с Вас.

Адрес за връщане:

JUP.BG, София 1113, ул Георги Бакалов 1, офис 2, тел: 0885 988 988

Пратката трябва да съдържа - продукта в оригинална ненарушена опаковка, касова бележка и номер на поръчката.

Транспортните разходи са отговорност на Купувача.

Подобни продукти

виж всички