JUP

Игра Squeezamals Freeze N Squeeze 007194, 4-8 Играча, Многоцветен #80

Цена на едро:
18.98 лв
23.73 лв
В Наличност

Игра Freeze N Squeeze Squeezamls за 4 до 8 играча. Игра с включена - 1 мека играчка от бавно растящ плюш, въртяща се ролка, пъзел от 5 части бананов сладкиш, 24 монети. Как се играе: Разделят се монетитие по равно. Най-младият играч получава пъзела от 5 части и започва да върти ролетката. През това време останалите играчи си подхвървят плюшената играчка. Щом стрелката попадне върху сладшика, поставя една част от пъзела, и така, докато съберете 5-те части на пъзела, тогава извиква СТОП и който играч последно е подхвърлил плюшената играчка, плаща. За сладкиша 1 монета. След това е ред на следващия играч. Играта свършва когато някой остане без монети и печели този на когото са останали най-много монети. Плюшени играчки има много видове, изпраща се по случаен принцип.

Характеристики
Възраст: 6 години
Развиване на умения за: Внимание
Цвят: Mногоцветен
Развиване на умения за: Oбщуване
Развиване на умения за: Концентрация
Сезон Четири Сезона
Jup.bg - полага постоянни усилия да предоставя точната и коректна информация за продуктите. Рядко има съдържание с неточности. Снимките са с информативен характер и може да съдържат аксесоари, които не са включени в стандартния пакет. Някои от спецификациите или цените могат да бъдат променяни от производителя без предизвестие. Всички промоции предлагани в сайта, са до изчерпване на количествата.
доставка
Взимане от място - безплатна
Доставка до адрес или офис – извършва се от куриерска фирма Спиди.
Доставки до офис на други куриери не се извършват.
Връщане
Съгласно договора за дистанционна продажба продуктът е обект на връщане при ненарушен търговски вид от страна на Купувача без обективна причина за рекламация в срок от 14 дни, като транспортните разходи са отговорност на Купувача. Възстановяването на заплатената сума ще се извършва по банков път , в най кратки срокове, без излишно забавяне и не по късно от 14 дни след връщане на продукта.

Важно:

Ако продуктът има технически проблем - Моля, свържете се с нас по имейл: office@jup.bg или тел. 0885-988-988 и следвайте стъпките описани в раздел Рекламации.

Ако сте получили Продукт, който не съответства на описанието, или сте получили грешен продукт, Моля, свържете се с нас по имейл: office@jup.bg или тел. 0885-988-988.

Ако сте получили функциониращ продукт, отговарящ на описанието, но желаете да се възползвате от правото си да го върнете в рамките на (14) Дни, Моля, следвайте стъпките по-долу.Влезте в акаунта си - Моите поръчки - изберете Поръчка за връщане - можете да върнете цялата или част от поръчката си, попълнете формуляр за връщане. Представител на Jup ще се свърже с Вас.

Или изпратете следните данни на имейл office@jup.bg:

- номер на поръчка- дата на получаване на продукта

- имена на клиент- телефон за връзка

- тип и номер на платежния документ (касова бележка, фактура, разписка от куриер за пощенски паричен превод)

- При желание от ваша страна, можете да посочите причина за връщане

След изпращането на данните, представител на Jup ще се свърже с Вас.

Адрес за връщане:

JUP.BG, София 1113, ул Георги Бакалов 1, офис 2, тел: 0885 988 988

Пратката трябва да съдържа - продукта в оригинална ненарушена опаковка, касова бележка и номер на поръчката.

Транспортните разходи са отговорност на Купувача.

Подобни продукти

виж всички