Игрален комплект Chippo 876478 Big Boots Катапулт, 1 Big Boots Неваляшка, Катапулт и 4 злодея

15.98 лв
В Наличност
Игрален комплект Big boots Катапулт, включва 1 Big Boots Неваляшка, 1 Катапулт и 4 злодея. Запознай се с пожарникарите от отряда за бързо реагиране Биг буутс, Бойци които винаги остават на крака Каквото и бедствие се случи. Града разчита на отряда с големите крака -биг бутс. В каквато и опасност да са, колкото и високо да летят, Те винаги се приземяват на краката си. Изстреляй ги с катапулта в екшъна, Биг буудтс никога не разочароват. Влез в отряда за спец мисии на Големите крака, Подкарай пожарния камион включи сирени + звукови ефекти, завърти стълбата и насочи пръскачката. Яхни мотора за каскади, дай газ изпълни задачата. Биг Буутс - Пожарна, Катапулт и Мотор за преследване На бойците които винаги остават прави. Размер опаковка: 22*18см. Много видове Big Boots неваляшки и злодея, може да различава от снимки.
Характеристики
Бранд Chippo
Сезон Четири Сезона
Цвят: Многоцветен
Jup.bg - полага постоянни усилия да предоставя точната и коректна информация за продуктите. Рядко има съдържание с неточности. Снимките са с информативен характер и може да съдържат аксесоари, които не са включени в стандартния пакет. Някои от спецификациите или цените могат да бъдат променяни от производителя без предизвестие. Всички промоции предлагани в сайта, са до изчерпване на количествата.
доставка
Взимане от място - безплатна
Доставка до адрес или офис – извършва се от куриерска фирма Спиди.
Доставки до офис на други куриери не се извършват.
Връщане
Съгласно договора за дистанционна продажба продуктът е обект на връщане при ненарушен търговски вид от страна на Купувача без обективна причина за рекламация в срок от 14 дни, като транспортните разходи са отговорност на Купувача. Възстановяването на заплатената сума ще се извършва по банков път , в най кратки срокове, без излишно забавяне и не по късно от 14 дни след връщане на продукта.

Важно:

Ако продуктът има технически проблем - Моля, свържете се с нас по имейл: office@jup.bg или тел. 0885-988-988 и следвайте стъпките описани в раздел Рекламации.

Ако сте получили Продукт, който не съответства на описанието, или сте получили грешен продукт, Моля, свържете се с нас по имейл: office@jup.bg или тел. 0885-988-988.

Ако сте получили функциониращ продукт, отговарящ на описанието, но желаете да се възползвате от правото си да го върнете в рамките на (14) Дни, Моля, следвайте стъпките по-долу.Влезте в акаунта си - Моите поръчки - изберете Поръчка за връщане - можете да върнете цялата или част от поръчката си, попълнете формуляр за връщане. Представител на Jup ще се свърже с Вас.

Или изпратете следните данни на имейл office@jup.bg:

- номер на поръчка- дата на получаване на продукта

- имена на клиент- телефон за връзка

- тип и номер на платежния документ (касова бележка, фактура, разписка от куриер за пощенски паричен превод)

- При желание от ваша страна, можете да посочите причина за връщане

След изпращането на данните, представител на Jup ще се свърже с Вас.

Адрес за връщане:

JUP.BG, София 1113, ул Георги Бакалов 1, офис 2, тел: 0885 988 988

Пратката трябва да съдържа - продукта в оригинална ненарушена опаковка, касова бележка и номер на поръчката.

Транспортните разходи са отговорност на Купувача.
Пазарувайте на едро

Бърз Достъп До Хиляди Клиенти Дневно
Регистрацията Е Безплатна
Намираш Се Само На Няколко Клика До Успешните Продажби

Искам да пазарувам на едро
Ние използваме „бисквитки“ за показване съдържанието на сайта и подобряване на потребителското изживяване.