JUP

Игрален комплект Glow Crazy (Глоу крейзи)- Нова Светлинна палатка 30% по-голяма, 01055 #17

Цена на едро:
45.58 лв
56.98 лв
В Наличност

Ново от Глоу крейзи - Светлинна палатка, 30% по-голям палатка, 2 места за рисуване. От вътрешната и страна има вълшебно покритие, на което можеш да рисуваш със светлина. Няма значение дали е ден или нощ, само влизаш в палатката и започваш! Включи светлинната писалка и шоуто започва - пиши, рисувай, използвай шаблони или просто щурей, можеш да играеш дори морски шах. Светлинната палатка е винаги с тебе на екскурзия, на плажа или на гости у приятели, разгъва се за секунди и е готова за игра! Глоу крейзи - светлинна палатка с удобна чанта за да бъде винаги с теб. Комплект включва: 1 светлинна писалка, 1 палатка, 4 шаблони.  Размер на палатка: 100см високо *85см*85см. https://www.youtube.com/watch?v=frV5F34aBhQ&feature=youtu.be

 

Характеристики
Тип: Занимателен
За: Момчета
Възраст: 3 години +
Сезон Четири Сезона
Бранд Glowcrazy
Jup.bg - полага постоянни усилия да предоставя точната и коректна информация за продуктите. Рядко има съдържание с неточности. Снимките са с информативен характер и може да съдържат аксесоари, които не са включени в стандартния пакет. Някои от спецификациите или цените могат да бъдат променяни от производителя без предизвестие. Всички промоции предлагани в сайта, са до изчерпване на количествата.
доставка
Взимане от място - безплатна
Доставка до адрес или офис – извършва се от куриерска фирма Спиди.
Доставки до офис на други куриери не се извършват.
Връщане
Съгласно договора за дистанционна продажба продуктът е обект на връщане при ненарушен търговски вид от страна на Купувача без обективна причина за рекламация в срок от 14 дни, като транспортните разходи са отговорност на Купувача. Възстановяването на заплатената сума ще се извършва по банков път , в най кратки срокове, без излишно забавяне и не по късно от 14 дни след връщане на продукта.

Важно:

Ако продуктът има технически проблем - Моля, свържете се с нас по имейл: office@jup.bg или тел. 0885-988-988 и следвайте стъпките описани в раздел Рекламации.

Ако сте получили Продукт, който не съответства на описанието, или сте получили грешен продукт, Моля, свържете се с нас по имейл: office@jup.bg или тел. 0885-988-988.

Ако сте получили функциониращ продукт, отговарящ на описанието, но желаете да се възползвате от правото си да го върнете в рамките на (14) Дни, Моля, следвайте стъпките по-долу.Влезте в акаунта си - Моите поръчки - изберете Поръчка за връщане - можете да върнете цялата или част от поръчката си, попълнете формуляр за връщане. Представител на Jup ще се свърже с Вас.

Или изпратете следните данни на имейл office@jup.bg:

- номер на поръчка- дата на получаване на продукта

- имена на клиент- телефон за връзка

- тип и номер на платежния документ (касова бележка, фактура, разписка от куриер за пощенски паричен превод)

- При желание от ваша страна, можете да посочите причина за връщане

След изпращането на данните, представител на Jup ще се свърже с Вас.

Адрес за връщане:

JUP.BG, София 1113, ул Георги Бакалов 1, офис 2, тел: 0885 988 988

Пратката трябва да съдържа - продукта в оригинална ненарушена опаковка, касова бележка и номер на поръчката.

Транспортните разходи са отговорност на Купувача.

Подобни продукти

виж всички