JUP

Креативни Игри Aquasand мини комплект 21053-1, Магически пясък винаги е сух, Оранжев #218

Цена на едро:
15.18 лв
18.98 лв
В Наличност

Креативни игри с Aqua sand Мини комплект. Създайте приказен подводен свят с AquaSand вълшебен пясък. Използвайте безброй пъти и вижте как винаги остава сух. Лесен за употреба и неповторим в създаването на подводни вълшебства. 1. Напълнете малък контейнер с вода. 2/3 Стиснете бутилката и със специалния накрайник създайте уникални подводни кули, арки, скулптори. С греблото ги оформете. Когато пожелаете с лопатката извадете AquaSand и..... ооо! ТОЙ Е НАПЪЛНО СУХ. 5. Обърнете накрайника, върнете AquaSand в бутилката и сте готови за нови фантазии. Пак и пак! Миксирайте за да създадете нови цветове. Украсете с весели аксесоари, за да вдъхнете живот на Вашия подводен свят. Включва - 80гр. аква пясък, бутилка със спец. накрайник, гребло-лопатка и малък аквариум.https://www.youtube.com/watch?v=YW4TAA2E870

доставка
Взимане от място - безплатна
Доставка до адрес или офис – извършва се от куриерска фирма Спиди.
Доставки до офис на други куриери не се извършват.
Връщане
Съгласно договора за дистанционна продажба продуктът е обект на връщане при ненарушен търговски вид от страна на Купувача без обективна причина за рекламация в срок от 14 дни, като транспортните разходи са отговорност на Купувача. Възстановяването на заплатената сума ще се извършва по банков път , в най кратки срокове, без излишно забавяне и не по късно от 14 дни след връщане на продукта.

Важно:

Ако продуктът има технически проблем - Моля, свържете се с нас по имейл: office@jup.bg или тел. 0885-988-988 и следвайте стъпките описани в раздел Рекламации.

Ако сте получили Продукт, който не съответства на описанието, или сте получили грешен продукт, Моля, свържете се с нас по имейл: office@jup.bg или тел. 0885-988-988.

Ако сте получили функциониращ продукт, отговарящ на описанието, но желаете да се възползвате от правото си да го върнете в рамките на (14) Дни, Моля, следвайте стъпките по-долу.Влезте в акаунта си - Моите поръчки - изберете Поръчка за връщане - можете да върнете цялата или част от поръчката си, попълнете формуляр за връщане. Представител на Jup ще се свърже с Вас.

Или изпратете следните данни на имейл office@jup.bg:

- номер на поръчка- дата на получаване на продукта

- имена на клиент- телефон за връзка

- тип и номер на платежния документ (касова бележка, фактура, разписка от куриер за пощенски паричен превод)

- При желание от ваша страна, можете да посочите причина за връщане

След изпращането на данните, представител на Jup ще се свърже с Вас.

Адрес за връщане:

JUP.BG, София 1113, ул Георги Бакалов 1, офис 2, тел: 0885 988 988

Пратката трябва да съдържа - продукта в оригинална ненарушена опаковка, касова бележка и номер на поръчката.

Транспортните разходи са отговорност на Купувача.

Подобни продукти

виж всички