• search Търси
  • cart-02 Количка
  • star Любими
  • userВход

Доставка при онлайн покупка

ДОСТАВКА:

Доставка със Спиди до всяка точка на България.

Обикновена доставка до 3 работни дни за 4.80лв. Експрес Доставка 1 работен ден за 9.99лв.

Безплатна доставка за поръчка със стойност над 100лв.

ПОЛИТИКА НА ВРЪЩАНЕ:

Съгласно договора за дистанционна продажба продуктът е обект на връщане при ненарушен търговски вид от страна на Купувача без обективна причина за рекламация в срок от 15 дни, като транспортните разходи са отговорност на Купувача. Възстановяването на заплатената сума ще се извършва в 14-дневен срок, считано от датата на прекратяване на договора за дистанционна продажба от страна на Купувача. За целта Купувачът трябва да изпрати следните данни на имейл office@jup.bg: 1. Номер на поръчка, 2. Имена на клиент 3. Телефон за връзка 4. Номер на касова бележка 5. IBAN. При желание, клиентът може да посочи причина за връщане. Връщането на продукти в срок от 15 работни дни от датата на получаване на стоката важи както за физически, така и за юридически лица.

Съгласно чл.57 от ЗЗП Упражняване на правото на отказ не е възможно в случаи на доставка на запечатани стоки, които са били разпечатани и не могат да бъдат възстановени в първоначалния им вид по хигиенни съображения.

Пример за такива артикули са –

- бельо

- чорапи

- бански

- спално бельо

- козметика

- парфюми

 

Адрес за връщане:

JUP.bg

Ул Георги Бакалов 1, Офис 2, София 1113, Тел: 0885988988, office@jup.bg

Предпочитан куриер: Спиди или Еконт

JUP.bg може да осигурим транспорт за връщане за 4.80 лв за цялата страна, сумата ще бъде приспадната от сумата за връщане.