JUP

Плюшена играчка Russ Berrie 93178, Малкото изгубено мече, С магнит в лапите и очите, Кафяв, 60 см #717

Цена на едро:
113.99 лв
142.49 лв
В Наличност

Плюшена играчка "Малкото изгубено мече" от Russ Berrie. В тялото, лапичките и очичките има магнит, благодарение на които мечето може да крие очите зад лапичките си и да стои седнало. Мечето пристига при вас с етикет, на който е отпечатано стихотворението му “Ще затворя очи и ще си представя, че си тук, мой специален приятел.“

 Плюшените играчки на Russ са изработени от внимателно подбран най-мекия плюш, антиалергичен. Изключителна изработка, уникален дизайн, отговарящт на най-високите европейски стандарти. Подходящ за малки деца. Кафяв, 60 см.

История за "Малкото изгубено мече"  Това е история на малко мече, не много смело. То започва своето пътуване, когато момче на име Уил го взима от голям магазин за играчни и отпътуват заедно. Забравен от вълнение, малкото мече останало само. Спасен е от началника на гарат и е прибран в стаята за изгубени вещи. Малкото мече стояло на един рафт, опитвайки се да бъде смел, покривайки очичките си с лапите и прошепвайки си тихо“Ще затворя очи и ще си представя, че си тук, мой специален приятел.“ Сваляйки лапички от очите си, мечето изненадващо вижда малко пухкаво котенце...

Характеристики
Тип: Животно
За: Момичета
Възраст: 0 + месеца
Цвят: Кафяв
За: Момчета
Jup.bg - полага постоянни усилия да предоставя точната и коректна информация за продуктите. Рядко има съдържание с неточности. Снимките са с информативен характер и може да съдържат аксесоари, които не са включени в стандартния пакет. Някои от спецификациите или цените могат да бъдат променяни от производителя без предизвестие. Всички промоции предлагани в сайта, са до изчерпване на количествата.
доставка
Взимане от място - безплатна
Доставка до адрес или офис – извършва се от куриерска фирма Спиди.
Доставки до офис на други куриери не се извършват.
Връщане
Съгласно договора за дистанционна продажба продуктът е обект на връщане при ненарушен търговски вид от страна на Купувача без обективна причина за рекламация в срок от 14 дни, като транспортните разходи са отговорност на Купувача. Възстановяването на заплатената сума ще се извършва по банков път , в най кратки срокове, без излишно забавяне и не по късно от 14 дни след връщане на продукта.

Важно:

Ако продуктът има технически проблем - Моля, свържете се с нас по имейл: office@jup.bg или тел. 0885-988-988 и следвайте стъпките описани в раздел Рекламации.

Ако сте получили Продукт, който не съответства на описанието, или сте получили грешен продукт, Моля, свържете се с нас по имейл: office@jup.bg или тел. 0885-988-988.

Ако сте получили функциониращ продукт, отговарящ на описанието, но желаете да се възползвате от правото си да го върнете в рамките на (14) Дни, Моля, следвайте стъпките по-долу.Влезте в акаунта си - Моите поръчки - изберете Поръчка за връщане - можете да върнете цялата или част от поръчката си, попълнете формуляр за връщане. Представител на Jup ще се свърже с Вас.

Или изпратете следните данни на имейл office@jup.bg:

- номер на поръчка- дата на получаване на продукта

- имена на клиент- телефон за връзка

- тип и номер на платежния документ (касова бележка, фактура, разписка от куриер за пощенски паричен превод)

- При желание от ваша страна, можете да посочите причина за връщане

След изпращането на данните, представител на Jup ще се свърже с Вас.

Адрес за връщане:

JUP.BG, София 1113, ул Георги Бакалов 1, офис 2, тел: 0885 988 988

Пратката трябва да съдържа - продукта в оригинална ненарушена опаковка, касова бележка и номер на поръчката.

Транспортните разходи са отговорност на Купувача.

Подобни продукти

виж всички